Bulut Servisi Com Logo
Alibaba Cloud ve SoftBank Ortaklığı Alibaba Cloud ve SoftBank Ortaklığı
Dünyanın önde gelen çevrimiçi ve mobil ticaret şirketlerinden biri olan Alibaba Cloud ve SoftBank – Japonya merkezli bir telekom kuruluşu-, Japonya’da bulut bilişim servisi sunmak... Alibaba Cloud ve SoftBank Ortaklığı

Dünyanın önde gelen çevrimiçi ve mobil ticaret şirketlerinden biri olan Alibaba Cloud ve SoftBank – Japonya merkezli bir telekom kuruluşu-, Japonya’da bulut bilişim servisi sunmak için SB Cloud adında bir şirket ortaklığı kurdu.

SB Cloud businesswire’a göre, Japonya’da yeni veri merkezi açarak Alibaba’nın Japonya’daki müşterilerinin çeşitli ihtiyaçları için genel bulut servisi sağlayacak. Bu ortak girişim, SoftBank’ın kapsamlı müşteri tabanıyla çok sayıda küresel kuruluşları bünyesinde barındıran Alibaba Cloud’un bulut bilişim servis platformunu genişletmesini sağlayacak. Genel bulut talebinin hızla büyüdüğü Japonya pazarında SB, Alibaba’nın şirket varlığını destekleyen önemli bir role sahip. Alibaba Cloud’un sunduğu veri depolama ve işleme servislerinin yanında kurumsal düzeyde bulut güvenlik servisleri de Japon işletmelere sağlanacak.

Japon firmalara işlerini büyütmekte yardımcı olmak için

Alibaba Cloud’un Başkan Yardımcısı Sicheng Yu, Alibaba ve SoftBank ortak girişiminden gurur duyduklarının altını çiziyor. Japon firmalara işlerini büyütmekte yardımcı olmak için güvenli, ölçeklenebilir ve yenilikçi bulut bilişim servisleri sunmanın sabırsızlığı içerisinde olduklarını vurguluyor.

SB Cloud’un Temsilci Direktörü ve CEO’su aynı zamanda SoftBank’ın GMY Eric Gan, birkaç aydır Alibaba Cloud ile çalışıyor olmaktan memnun. İş planlama görüşmeleri sırasında tek bir amaç için ekip olarak çok çalıştıklarının altını çiziyor. Ekiple birlikte Japon müşteriler hem de Japonya’daki çok uluslu müşteriler için en modern bulut platformunu geliştireceklerine inandığının altını çiziyor.