Bulut Servisi Com Logo
Bulut Servislerini Seçmek için 5 Neden Bulut Servislerini Seçmek için 5 Neden
Bulut servisleri işinizi doğru yönde artırmak için en iyi yollardan biri olabilir. Verimlilik, verilere erişim veya başka bir amaç için mücadele edilmiş olsun ya... Bulut Servislerini Seçmek için 5 Neden

Bulut servisleri işinizi doğru yönde artırmak için en iyi yollardan biri olabilir. Verimlilik, verilere erişim veya başka bir amaç için mücadele edilmiş olsun ya da olmasın cevap bulutta bulunabilir. Bulutta çalışmanın gerekli olup olmadığından emin değilseniz, sizi ikna etmek için 5 neden sunuyoruz:

#1: Verilere Erişmek Daha Kolay

Birçok şirket verilere erişim ile mücadele eder. Eğer ihtiyacınız olan verileri taşıyan bir taşınabilir USB belleğiniz veya USB sürücünüz varsa sorunlarla karşılaşırsınız. Eski verilerle çalışan yalnız siz olmayabilirsiniz. Yüzlerce sürüm etrafınızda dolaşabilir. Çünkü diğer herkes de dosyanın bir sürümünü thumb drive ile kullanıyor.

Ofiste olmadığınız zaman verilere ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu nedenle, verilere erişiminizi kolaylaştırmak ve bu verilerin bir versiyonunu korumak gerekebilir. Bütün dosyalarınız bulutta yer alırsa, internet bağlantısı olduğu sürece dosyalarınıza erişebilirsiniz. Dahası, bulut servisleri ile herkes aynı dosyayı kullanabilir.

#2: Çalışanlarınızı Harekete Geçirin

Herkes buluttan verileri alırsa, daha hareketli olmak mümkündür. Saha çalışanları formlara ve veri tabanlarına erişebilir. Şehir dışında seyahat eden çalışanlar dosyalara ve hesap tablolarına erişebilir. Bu şu anlama geliyor, ofis içindeki bir masa neredeyse sunucu oradadır ve böylece herkes gergin olmadan daha verimli çalışabilir.

#3: Verimliliğinizi Arttırın

Herkes verilere eriştiği zaman, verimlilik de artacaktır. Hiç kimse ihtiyaç duyduğu dosyaları bulmaya çalışmayacak, bir USB sürücüsüne kendi bilgisayarından raporları çekmeyecek ya da verileri almak için ofis içinde özel bir gezi yapmayacaktır. Seyahat eden çalışanlar, belgeleri kendilerine göndermeleri için telefonda zaman harcamak zorunda değiller. Çünkü onlar buluta gidip kendileri belgeleri edinebilirler. Bulut servisinden daha fazla faydalanılırsa, bütün departmanlar boyunca daha fazla verimlilik elde edilebilir.

#4: Raporları Daha Hızlı Alın

Herkes ihtiyacı olan raporları oldukça hızlı bir şekilde alabilir. Örneğin, ofise bir rapor göndermek zorundasınız ve siz alanın dışındasınız. Bu durumda faksla göndermeniz gerekebilir. Bu da bir faks makinesi ve yöneticiye rapor girmek için bu bilgileri dolduracak ofisten birini bulmak zorundasınız demektir. Tüm bunlar bulut servisleri ile elektronik iletim sayesinde ortadan kalkabilir.

#5: Resmi Belgeleri Temizleyin

Şirketiniz elverdiğince bulut servisleri kullanmaya başladığınızda, masanızın genelinde önemli ölçüde daha az kağıt olacağını fark edeceksiniz. Bunun nedeni her şeyin dijital olmasıdır. Formları yazdırmak için bir neden olmayacaktır. Formlar alanda doldurulur, teslim edilir ve daha sonra bir dijital formata dönüştürülür. Alandaki insanlar formları elektronik olarak doldurur, dijital formatta onları muhafaza ederler. Bu kağıtları ortadan kaldırmakta ve veri girişi yapılırken hataları azaltmaktadır.

Az ya da çok istediğiniz kadar buluttan faydalanabilirsiniz. Bulut hizmetleri operasyonları iyileştirmek için vardır.